Aktuellt

Att leda förbättring medvetet gör skillnad för utveckling och förändring

Förbättra är utveckling och förändring

17 november, 2023

Utveckling är att förbättra. Förändring är också att förbättra. Både utveckling och förändring leder till förbättring, och det medvetna sättet att leda förändringen gör skillnad. Att leda förbättring medvetet gör skillnad för utveckling och förändring. Hur förhåller du dig till dessa ord? Vi vet att hur vi förhåller oss till orden förbättra, utveckla eller förändra […]

Läs mer
Kicka igång hösten 2023

Kicka igång hösten 2023

24 augusti, 2023

Kicka igång hösten 2023 Känslan av sommar hänger kvar. Min sommar och mina tankar är sparade i mitt innersta. Tack fina sommar. Jag är tacksam och uppfylld av minnen och upplevelser. Känslan av sommar hänger fortfarande kvar i både knopp och kropp, och jag är tillbaka i jobb sedan några veckor. Fint och inspirerande. Nu […]

Läs mer
ALLCaN favorit i repris

ALLCaN favorit i repris för återhämtning

17 juni, 2023

Jag har fått många återkopplingar på förra årets reflektionsövning, som jag kallade halvårsavstämning. Den har gett så många återhämtning och en annorlunda känsla inför ledigheten. Man har skapat en sommarkänsla, vilket vi alla så väl behöver, för återhämtning och välmående. Så här en favorit i repris med ALLCaNs övningarna för olika perspektiv, där du kan […]

Läs mer
Utveckling är att skapa nya vanor

Utveckling är att skapa nya vanor

10 februari, 2023

Januari försvann i ett nafs, och jag är tacksam och nöjd med hur året börjat. Jag har en känsla av positiv utveckling både i företagandet och i min personliga resa. Hoppas ditt år också börjat på det sätt du vill! Jag möter ganska ofta både chefer, ledare och medarbetare som både vill och gillar att […]

Läs mer
Visualisera målbild

Målbild för framgång och välmående 2023

31 december, 2022

Gott Nytt År Nyårsdagen – den allra första dagen av 365 nya dagar som är helt oupplevda och helt utan nya erfarenheter! Spännande, lockade och kanske stressande? Det är lätt att det bara rullar på samma sätt som det brukar! Håller du med? Starta det nya året genom att stanna upp, reflektera och ge dig […]

Läs mer

Stäng 2022 med eftertanke och reflektion

20 december, 2022

Året är på väg att ta slut och bli historia, en historia som är din och som är din berättelse 2022. Du vet att jag brukar påminna om att inte rusa vidare direkt, och det gör jag även nu. Stanna upp och ta del av detta inlägg med omsorg om det du skapat, genomfört och […]

Läs mer