Aktuellt

Nyttan med coaching ur olika perspektiv

12 mars, 2024

Vilken inledning det blivit på ALLCaNs jubileumsår, där vi vill fira lärande och nytta. Här kommer du få ta del av nyttan med coaching ur olika perspektiv. Det är så roligt att kunna använda de digitala möjligheter som står tillbuds, och bara det är ett lärande som öppnar flera möjligheter i firandet av nytta och […]

Läs mer
ALLCaN fira lärande och nytta

Fira lärande och nytta

31 januari, 2024

ALLCaN firar 10 år som företag 2024, och det vill jag uppmärksamma genom att fira lärande och nytta lite då och då under jubileumsåret. Jag har fått den stora förmånen att lära känna så många nya människor och organisationer under dessa år i min roll som organisationskonsult och företagare. Det i sin tur har utvecklat […]

Läs mer
Nyårshälsning för ditt 2024

Nyårshälsning för ditt 2024

1 januari, 2024

Hoppas du haft några dagars skön avkoppling under julhelgen. Själv är jag så tacksam för den avkoppling jag fått med familj och vänner. Här kommer min utlovade nyårshälsning för starten på det nya året. I mitt förra inlägg fick du en julklapp med omsorg att stänga 2023 på ett insiktsfullt och medvetet sätt med övningar […]

Läs mer
Dags att skapa och paketera din berättelse för 2023 som är stärkande och utvecklande. En omsorgsfullt inslagen och fin julklapp med omtanke och vackra band till dig själv.

Julklapp med omtanke

13 december, 2023

Dags att skapa och paketera din berättelse för 2023 som är stärkande, utvecklande och omsorgsfullt inslagen som en fin julklapp med omtanke och vackra band till dig själv. Du vet att jag brukar påminna om att inte rusa vidare direkt in i t ex en ledighet. Jag vet också att din tid är viktig, och […]

Läs mer
Att leda förbättring medvetet gör skillnad för utveckling och förändring

Förbättra är utveckling och förändring

17 november, 2023

Utveckling är att förbättra. Förändring är också att förbättra. Både utveckling och förändring leder till förbättring, och det medvetna sättet att leda förändringen gör skillnad. Att leda förbättring medvetet gör skillnad för utveckling och förändring. Hur förhåller du dig till dessa ord? Vi vet att hur vi förhåller oss till orden förbättra, utveckla eller förändra […]

Läs mer
Kicka igång hösten 2023

Kicka igång hösten 2023

24 augusti, 2023

Kicka igång hösten 2023 Känslan av sommar hänger kvar. Min sommar och mina tankar är sparade i mitt innersta. Tack fina sommar. Jag är tacksam och uppfylld av minnen och upplevelser. Känslan av sommar hänger fortfarande kvar i både knopp och kropp, och jag är tillbaka i jobb sedan några veckor. Fint och inspirerande. Nu […]

Läs mer