Coachande förhållningssättet för affärsutvecklingen genom ”Vad” och ”Hur”

Ett av de tydligaste stegen att utveckla affären ALLCaN under denna märkliga pandemi-tid blev att investera i ALLCaN Consultings synlighet och klarhet på webben. Det blev också ett tydligt steg som kom att handla om affärsutveckling genom ett nytt och annorlunda samtal med kunder. Tiden i spåren av Corona och det coachande förhållningsättet med att vara helt närvarande och kunna fokusera har gett resultat för både hemsidan och affären.

Många steg är klara, och jag är så tacksam och glad över att få dela min nya hemsida med dig som läser detta. Välkommen att möta ALLCaN och mig på https://allcanconsulting.se/
Jag är nyfiken på dina synpunkter, återkopplingar eller idéer för nya steg framåt och för förbättringar. Använd gärna kontaktformuläret, så kommer du direkt till mig.

Vill du även ta del av mina kommande inspirationsmail, så är du varmt välkommen att prenumerera på dessa genom att skriva direkt i fältet till höger längst ner på hemsidan. Jag ser fram emot att möta dig här också.

Jag är också extra glad för denna tid som givit mig möjligheter att fokusera på mitt eget ”Vad” och ”Hur” i företagandet ALLCaN, vilket är lika viktigt för mig som mina kunder.

Mitt fokus här har handlat om den tankeväckande processen vi använder i coaching där vi belyser och skapar sammanhang av ”Vad” och ”Hur”. I affärsutveckling handlar ”Vad” om struktur och ramverk för affären. Vårt ”Hur” är t ex om mitt ledarskap, samarbete, värdegrund och beteendemönster, och därmed ”Hur” det påverkar mitt ”Vad” i det jag gör när jag möter nya och gamla kunder för affären.

Ett kraftfullt resultat av den processen för ALLCaN blev i veckan en helt ny affär. Jag ser fram emot att få jobba med det jag brinner för,  som i detta fall är både ledarskap och coaching. Mitt nya uppdrag startar i augusti, och då har jag fyllt på mina batterier genom lite ledighet.

Håll ut (och avstånd), och möt det annorlunda på annorlunda vis genom att öppna för ditt görande (Vad) och varande (Hur).

Skön sommar hälsar

Ann-Sofie

Kategori
Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh