En första version av nästa steg i affärsutvecklingen i spåren av Corona

Skapa nyttTiden jag fått extra i spåren av Corona har gett mig utrymme att med kraft tänka nytt, skapa nytt och utvärdera det som är viktigt för affärsutvecklingen. Ett av de tydligaste stegen kom att handla om att utveckla affären att investera i ALLCaN Consultings synlighet och klarhet på webben.

Idag har den första versionen av företagets nya hemsida laddats upp, så roligt. Jag smyger ut den i ”cyberspace” för synpunkter och återkoppling. Det gör mig glad och stolt. Ett stort delmål är nått.

Det finns flera steg i utvecklingsplanen som ska konstrueras som gör att vi inte firar fullt ut än. Jag behöver fortsatt mitt nytänkande, skapa nytt och ge utrymme för nya sätt att jobba.

Några steg till innan vi är i mål! Vilka är vi? Jag är jag glad och tacksam över ha tagit professionell hjälp. Så vi handlar om samarbetet med Eva Synnergren och Kindbo Marknadsföring & Kompetens. Samarbete är just den extra kraft som behövdes för att göra det där lilla extra, och så här långt har vi gjort det bra. Bättre blir det innan vi är klara, och det återkommer vi till.

Berätta gärna vad du tycker med en kommentar här under.

Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh