Jag är frisk och jag har förtjänat mitt certifikat

Något gott i spåren av pandemin. Jag är frisk och kan leva ett ganska normalt liv, även om alla möten och samtal sker på helt andra sätt idag. Inga fikastunder eller kalas med släkt och vänner, vilket påverkar mig i stunden. Det brukar kännas bättre om jag tar den där kontakten ändå fast numera på annat sätt än normalt.

Den sociala distanseringen är nog mitt största dilemma, då jag ofta hämtar energi i alla möten med mina nätverk, vänner och familj. Naturen är min återhämtningsplats, och den ger mig extra mycket i denna märkliga tid. Det är positivt eftersom det ger mig utrymme att tänka fritt och reflektera.

I tiden av att ställa om, så gjorde jag i veckan den sista stora insatsen i den digitala processen att certifiera min coaching kompetens enligt International Coach Federation, ICF. Jag svarade på alla frågor med många rätt som bevisar att jag har kunskap, färdigheter och förmåga att utöva coaching professionellt. Processen med frågorna visar också att jag följer de riktlinjer, standards och etiska regler som fastställts av vår branschorganisation, ICF.

Så idag kom återkopplingen från ICF med krediteringen, ett fint certifikat och en professionell skylt ”Associate Certified Coach (ACC)”.

Diplom ACC”Dear Ann-Sofie Lindh,

Congratulations! Your application for the designation of Associate Certified Coach (ACC) has been examined by the ICF and approved. You should feel proud of your accomplishment and this major milestone in your career as a professional coach.

The ICF wishes you continued success and good fortune.”

Nu har jag äntligen haft den tid och det fokus som behövdes.

Stolt, glad och tacksam.

Kategori
Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh