Nytt år med inspiration för affärsutveckling

InspirationDet nya året, ljuset och glittret i snön ger mig energi. Jag får kraft och lust att sätta perspektiv på det som är viktigt och för det som behöver göras för utvecklingen.

Jag vet inte hur det är för dig, vi är alla olika. Hur får du inspiration och kraft att utveckla det som är viktigt för ditt företag, din verksamhet och din roll som ledare? Jag har i varje fall kommit igång med en energi och lust att ta nya steg i mitt sätt att jobba.

Just därför startar en del av året med att dela med mig av inspiration och tankeväckande nytta till dig och din ledning. En möjlighet som jag hoppas kunna inspirera dig att utveckla ditt företagande och din verksamhet.

Använda olika hattar

Min inspiration handlar om att jag vill dig nya perspektiv och förståelse för hur du kan använda dina olika hattar som företagsledare. Nyttan handlar om att inspirera till affärsutveckling. Vad då hattar?

Hattarna är metaforer för de olika roller, ansvar och uppgifter som finns att vara ägare, ordförande och/eller styrelseledamot, VD och operativt ansvarig att driva verksamheten. Det är du och jag som skapar kundnytta, värde och intäkter, och hur medvetna är vi om att vi tar på oss olika hattar eller inte när vi går ut och in i dessa olika roller.

Inspriation

Hattarna är olika roller med olika syften för affären, utvecklingen och företagets bästa:

– Ägare och ägarens vilja

– Styrelseordförande eller ledamot att driva och utveckla ett gott och lönsamt bolag

– VD och ledare att driva utvecklingen med tjänster eller produkter

– Operativt leverera värde till kunder och ägare

Vilka hattar använder du mest, vilka är lättast att hantera och alltid prioritera? I vilka hattar trivs du bäst? Vilken av dina olika hattar får den mesta kraften, energin och tiden av dig? Någon hatt som skapar stress bara du tänker på den? Har du kanske obalans mellan dina olika fokus som inte gagnar dig eller företaget?

Viljan som ägare till att leda den dagliga verksamheten skiljer väsentligt i de flesta företag. Men medvetna handlingar i de olika rollerna kan stärka och påverka företagande och affärsutvecklingen, där du kan inspireras av att använda styrkan av olika perspektiv i det som kan uppstå när du byter hatt eller hattar.

Min VD hatt

När jag tog på mig hatten att i min VD roll att driva utvecklingen tydligare för bolaget så hände något med kraften och lusten. Nytt år och ljust hjälpte säkert till i förutsättningarna. Jag skapade först tid och möjlighet att jobba med utvecklande tankar och idéer med målet att utveckla värdet av mina tjänster. Att få göra nytta med engagemang, blev ganska uppenbart och det ledde till att jag gärna delar med mig av känslan att just få göra nytta. Den inspirationen har jag nu omvandlat till att låta skapa mervärde för dig i mina affärsrelationer. Dessutom har det senaste året givit mig lärdomar av att både utföra uppdrag och möta kunder digitalt.

Inspiration på ett digitalt fika

Så nu lanserar ALLCaN i olika sammanhang digitala 30 minuters fika med en inspirationsföreläsning med tankeväckande nytta till företagsledare och ledning. Syftet med inspirationsfikat på 30 minuter är att jag vill ge ledare möjlighet att skapa en stund fokuserad tid för tankar och reflektioner för det egna företagandet eller företagsansvaret. En möjlighet som jag hoppas kunna inspirera dig att utveckla din affär och ditt företagande.

Jag vet att tid för inspiration liksom tid för reflektion öppnar upp för skapande, kraft och energi. Reflektionstid ger även utrymme för eftertanke och tillåtelse att släppa in nya perspektiv, idéer eller lösningar.
Vill du ge 30 minuter av din tid och en kopp kaffe eller te, så kommer jag ge dig möjlighet att inspireras för det du själv kommer tycka är viktigt. Du kommer få verktyg för olika perspektiv i ditt företagande, vilka alla syftar till att stärka och möjliggöra vidare utveckling för kraftfulla resultat. Mindre stress och bättre välmående kan också bli framgångsfaktorer att räkna in.

Välkommen

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka inspirationstid för din affärsutveckling. Skriv här!

Jag ser fram emot att träffas över skärmen
Ann-Sofie Lindh

Professionell Coach (ICF ACC)

Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh