Visualisera målbild för framgång och välmående för ditt 2022

Gott Nytt År!

Stanna upp, visualisera målbild och riktning för det du vill för din framgång och ditt välmående 2022Hoppas du haft några dagars skön avkoppling under jul- och nyårshelgen. Här kommer min utlovade nyårshälsning för starten på det nya året. I mitt förra inlägg fick du konkreta övningar att stänga 2021 på ett insiktsfullt och medvetet sätt med övningar för utveckling, handlingar och upplevelser. Detta inlägg hjälper dig på samma konkreta och omsorgsfulla sätt att starta det nya året och visualisera målbild för framgång och välmående ditt 2022.

Idag är det Nyårsdagen – den allra första dagen av 365 nya dagar. Dagar som är helt oupplevda och där inga nya erfarenheter är skapade! Spännande, lockade och kanske stressande? Det är lätt att det bara rullar på samma sätt som det brukar! Starta det nya året genom att stanna upp, reflektera och ge dig egen medveten omtanke! Använd övningarna för ditt fokus och visualisera målbild för framgång och välmående för ditt 2022.

Är 2021 avslutat?

Är du inte riktigt klar med 2021? Titta tillbaka här och reflektera över din utveckling och ditt lärande 2021, och få vägledning för din bästa start av 2022 innan du tar nästa steg här.

Visualisera dina ledord för 2022

Ett helt nytt blankt, oupplevt, orört och oskrivet år ligger framför dig! Tänk framåt med stora ”penseldrag” för att därefter fokusera på detaljerna. Reflektera först över följande:

Visualisera målbild
Ledord och riktning för målbild 2022

1. Vilka känslor uppfyller dig när du tittar tillbaka på året som gått?
2. Vem är du nu?
3. Vad har du lärt dig?
4. Vad är du mest stolt över?
5. Vad är du mest glad och tacksam över?
6. Välj tre ord som ska vägleda dig under det kommande året – Dessa blir dina ledord 2022
7. Visualisera dina ledord för det nya året – gärna med en bild som du kan ha med dig in på det nya året

Det kommande årets aktiviteter och prioritet

Håll kvar dina vägledande och visualiserade ledord för din riktning och vision i det stora perspektivet. Ha dem gärna framför dig och upprepa några gånger det du kommit fram till! Lyssna även till den känsla du upplever här, vad säger den dig?

Nästa steg handlar om att skriva ner alla mål/projekt/aktiviteter som du skulle vilja göra under året. Hemma, på jobbet, för nöjes skull, för hälsans skull, för familjens skull, för din egen. Ta med allt som kommer upp och gärna en aktivitet på varje lapp!

Ordna och prioritera därefter alla dina lappar av projekt/aktiviteter så att du får ett rimligt antal projekt eller mål som du vill ta dig an, genomföra och uppleva under det kommande året. De ska, när de är slutförda, få dig att känna det som upplevde då du kom fram till visionen och dina ledord som ett resultat av 2021.

Visualisera målbild för det nya året

Skapa din visualiserade målbild för 2022 genom att reflektera över följande och konkretisera det du behöver:

• Vem behöver du vara för att genomföra det som är viktigt för dig?
• Vilka av dina inre kvaliteter kan du ta till hjälp?
• Vilka själsliga muskler behöver du utveckla?
• Ta en titt på dina tre ledord. Stämmer de fortfarande eller behöver du ändra dem?

Nu har du skapat och visualiserat målbilden. Jag hoppas också du får god vägledning i dina ledord och alla konkreta aktiviteter som du på något sätt har prioriterat för det du vill uppleva, genomföra och skapa 2022. Spara och synliggör din visualiserade målbild och dina ledord på ett medvetet sätt, så kommer de vara där för dig hela året som en tydlig hjälp i det du nu vill skapa för ditt välmående och din framgång.

Vill du ha hjälp att kicka igång året?

Vill du ha min hjälp att kicka igång 2022 genom att skapa insikter, handlingar och upplevelser över din utveckling för ditt bästa? Välkommen att kontakta mig genom att skriva här eller ring mig för ett första samtal.

Allt gott på det nya året för hela din fantastiska potential för din framgång och ditt välmående.

Gott Nytt År

Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh