Fira lärande och nytta

Fira lärande och nytta med ALLCaN som stärker och hjälper dig i ditt arbete och i din vardag.ALLCaN firar 10 år som företag 2024, och det vill jag uppmärksamma genom att fira lärande och nytta lite då och då under jubileumsåret.

Jag har fått den stora förmånen att lära känna så många nya människor och organisationer under dessa år i min roll som organisationskonsult och företagare. Det i sin tur har utvecklat och förfinat min kompetens och mig som person. Den utvecklingen hade inte varit möjlig utan alla samarbeten, leveranser, återkopplingar och lärande. Bara det skapar glädje och tacksamhet, och det är också värt att firas.

Jag hoppas du kunnat få den nytta och framgång du önskat i de sammanhang som varit viktiga för dig i våra möten, samtal eller samarbeten. Det har använts så mycket potential och kraft, då nya perspektiv och kraftfulla resultat uppstått vid utvecklingen av t ex ledare, team, individer och organisationer för både framgång och välmående.

Kundnytta

Den största drivkraften för mig är fortfarande att skapa kundnytta och engagemang. Mitt fokus är de resultat du och kunderna vill uppnå. Ett resultat som ska vara stärkande och effektfullt i de situationsanpassade arbetet som görs i det nära samarbetet och samskapat för t ex målbilder och förväntningar.

Det coachande förhållningssättet är alltid närvarande i arbetssättet, och alltid med fokus på den skillnad kunden vill skapa, uppnå och uppleva i sitt resultat.

Jag och företaget är fortsatt nyfikna och vi vill fortsätta att utvecklas. Det gör vi även i vår egen kompetensutveckling och i samskapandet med kunder och samarbetspartners, men framför allt skapar vi lärande i alla kundrelationer och samtal.

Jubileumsåret

Jag uppmärksammar jubileumsåret här lite då och då, och arbetsnamnet för ALLCaNs projekt är 🎉”Fira lärande och nytta”🎉. Ett jubileumsår som jag gärna delar med dig genom att lyfta fram nyttan av olika verktyg som kan stärka och hjälpa dig i ditt arbete och i din vardag.

Första uppmärksamheten

Fira lärande och nytta med ALLCaN som stärker och hjälper dig i ditt arbete och i din vardag.

Första steget i firandet av jubileumsåret är att lyfta fram ”Hur du kan skapa mål som verkligen gör skillnad”. Det sker på själva födelsedagen där ALLCaN erbjuder ett kostnadsfritt lunchwebinar. Ett webinar som stärker dig i ditt ledarskap att skapa mål som verkligen gör skillnad.

Här får du lära dig hur du kan lyckas med att skapa mål som verkligen gör skillnad. Mål som är tydliga, attraktiva, effektfulla och hållbara för den riktning och utveckling du vill uppnå.

Skapa skillnad

Att få både egna och/eller teamets mål tydliga för att skapa skillnad och resultat är ibland lätt, och ibland svårt. I de flesta fall är det svårare att skapa mål som kan hållas levande och som man faktiskt når.

Vi vet genom erfarenhet och träning att vi behöver få en känsla kopplad till målen redan när vi skapar dem, t ex ”Hur är det egentligen när vi är framme när vi vill uppleva skillnad och resultat”. Vi behöver helt enkelt väcka medvetenheten.

När vi inte gör kopplingen att målet också handlar om hur vi skapar skillnaden i mål och mening, så blir det svårare. Vi tappar helt enkelt målen på vägen, och det sker med naturlighet när vardagen kommer emellan med alla görande, måsten och operativa insatser.

Inte ovanligt att verkligheten blir som det brukar eller som det blir. Våra vanor tar över! Vi sparar målen i någon mapp, och så rullar verksamheten på ungefär som tidigare med de processer vi brukar använda. Känner du igen dig? Tappar du ibland bort din eller teamets riktning och mål för det ni ska skapa, åstadkomma och leverera?

Vi vet att det finns stor nytta i att skapa tydliga och effektfulla mål, och att de gör skillnad för det som ska uppnås. Det är då du får tillgång till dina mål som verkliga och möjliga för den riktning och utveckling du vill uppnå. Det blir skillnad i resultat och framgång.

Webinar

Vill du stärkas, inspireras och få tillgång till dina mål som verkliga och möjliga för den riktning och utveckling du vill uppnå? Vill pröva att göra skillnad, så anmäl dig.

På agendan:

🔸Styrkan med det coachande förhållningssättet
🔸Coachande ledarskap
🔸Utveckla ditt ledarskap
🔸Verktyg att skapa effektfulla mål

Häng med

Fira lärande och nytta med ALLCaN som stärker och hjälper dig i ditt arbete och i din vardag.
Anmälan webinar

Om du vill du lära dig hur, så hoppas jag att du vill hänga på lunchwebinaret. Det matnyttiga handlar om att lära dig hur du kan stärka ditt ledarskap att skapa mål som verkligen gör skillnad. Du får också tillgång till ett konkret verktyg som du kan använda i din vardag.

Boka webinaret här. När du bokar får du alla detaljer till webinaret tillsammans med länken för ditt deltagande i ett personligt mail.

Välkommen – hoppas vi ses.

Vänliga hälsningar

Ann-Sofie Lindh

PS,

👉vill du vara säker på att alltid få inspiration och de senaste nyheterna under jubileumsåret? Skriv här.

👉är inte dina mål för 2024 klara, så kan du ta hjälp i här! 

Ann-Sofie Lindh - 800

Jag utvecklar ledare, team, individer och organisationer för framgång och välmående. I mina artiklar tar jag upp aktuella ämnen som skapar nya perspektiv och kraftfulla resultat.

Ann-Sofie Lindh

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *